Timberland

Filteren
Timberland

Het merk Timberland komt van oorsprong uit Amerika en streeft een 'groene' merk identiteit na. Timberland schoenen hebben een stoere, no-nonsense uitstraling. Omdat Timberland zich identificeert met de natuur, willen zij dat hun schoenen, naast mooi en trendy, ook nog eens 'groen' en multifunctioneel zijn. Timberland schoenen moeten dus niet alleen een natuurlijke uitstraling hebben, ze moeten ook geschikt zijn om ermee in de natuur te wandelen. Daarom zitten Timberland schoenen erg comfortabel en zijn ze ervoor gemaakt om de voet voldoende steun te geven. Met Timberland schoenen heb je dus niet snel last van je voeten.

Contessa biedt een breed assortiment aan met Timberland schoenen. Het assortiment bevat niet alleen Timberland dames schoenen, maar ook Timberland laarzen en Timberland schoenen heren. Via Contessa koopt u de Timberland schoenen online op een makkelijke en snelle manier. De Timberland schoenen die je online bij Contessa koopt worden snel geleverd en Contessa staat garant voor de kwaliteit ervan. 

Als je Timberland schoenen wilt kopen, zowel voor heren als voor vrouwen,  dan ben je bij Contessa dus aan het juiste adres. Contessa biedt de allernieuwste Timberland schoenen dames en Timberland schoenen heren tegen goede prijzen. Daarnaast is er ook een groot aanbod aan populaire Timberland laarzen voor vrouwen. 

Met de Timberlands voor dames en heren presenteert Contessa dus een complete en modieuze collectie Timberland schoenen en Timberland laarzen voor het komende seizoen. Koop dus als eerste de nieuwste Timberland schoenen op Contessa.nl.

Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
 1. -34%
  Timberland
  A24TF-Beige/Leopard
  As low as € 59,00 Regular Price € 89,95
 2. -34%
  Timberland
  A2GWH-Zwart/Beige
  As low as € 59,00 Regular Price € 89,95
 3. -21%
  Timberland
  A43YR-Beige
  As low as € 59,00 Regular Price € 74,95
 4. -21%
  Timberland
  A43ZK-Blauw
  As low as € 59,00 Regular Price € 74,95
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina