Supertrash

Supertrash

Supertrash logo bij Contessa

Online Supertrash bij Contessa Modeschoenen

 

De superTrash vrouw combineert stijl moeiteloos met haar uitgesproken persoonlijkheid. SuperTrash is het echte ‘it-girl’ label voor de onafhankelijke vrouw met gevoel voor fashion en stijl.


Het merk Supertrash staat voor het succesvolle levenverfijning en niet bang zijn om te laten zien wie je bent. De SuperTrash vrouw combineert moeiteloos stijl met haar uitgesproken persoonlijkheid, maar is nooit te gestyled en elke outfit heeft een verrassingselementHet merk, inmiddels een groot Europees succes, is in 2004 opgezet door de vrouwelijke Nederlandse ondernemer Olcay Gulsen. Op het moment is SuperTrash wereldwijd bekend in de fashion industrie. Het wordt verkocht in meer dan 1600 exclusieve zaken en is daarmee een grote speler in de fashion industrie van nu.

Ontwerpster Gulsen is goed met hakken en deze vindt u dan ook vaak terug in haar ontwerpen. Dit geeft de schoenen vaak een stijlvolle en glamoureuze uitstraling. Toch zijn de schoenen ontworpen voor vrouwen die ook iets casuals willen toevoegen aan hun kleding, want het merk waakt over het feit dat de creaties niet schreeuwerig worden. Veel beroemdheden lopen al hoog weg met de kleding en schoenen van het merk en dat is ook niet gek, want de unieke ontwerpen van Supertrash hebben een enorm hoog 'hip-gehalte' en zijn van uitstekende kwaliteit.

 

Supertrash,

voor de uitgesproken fashionista!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


6 artikel(en)

per pagina

1

6 artikel(en)

per pagina

1