Bezorgen

Bestellingen vanaf  €50,- versturen wij kosteloos. Voor bestellingen beneden €50,- rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van €4,95

Al uw aankopen worden bezorgd door PostNL. PostNL beschikt over een professionele bezorgingservice. De bezorgtijden van PostNL zijn: dinsdag t/m zaterdag van 9.00 – 20.00

Binnen enkele minuten na het afronden van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Hierin staat een bestelnummer. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden met PostNL, ontvangt u opnieuw een e-mail met een Track & Trace code. Met deze code kunt u, op de dag van bezorging, de status van de verzending vinden en tevens een tijdsindicatie van bezorging.

Bent u niet aanwezig op het moment van afleveren, dan wordt uw pakket standaard bij uw buren aangeboden. Als dat ook niet lukt, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een ‘’niet-thuis-code’’ Met deze code kunt u op de website https://mijnpakket.postnl.nl/inbox  een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat voor u beter uitkomt.

Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en uw pakket niet hebben kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op een van de PostNL postkantoren. Als u uw zending gaat ophalen dient u zich altijd te kunnen legitimeren.