Betalen

Veilig betalen

Uw betaling verloopt via een versleutelde https-verbinding. Dit betekend dat de verbinding tussen u en de website gecodeerd is en daarom niet zichtbaar is voor derden. Een veilige betaalomgeving herkent u aan het hangslotje onderin en een url in de adresbalk die begint met ‘https’, waarbij de s staat voor secure.

Kijk voor meer informatie op www.veiliginternetten.nl

Wat is Ogone?

Ogone is een veilige on-line betalingsmodule. Ogone is één van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten, met meer dan 15.000 klanten verspreid over 25 landen. U kunt betalen doormiddel van iDeal, Visa, Mastercard.

Al uw persoonlijke gegevens, met inbegrip van uw naam, uw adres, besteloverzicht en kredietkaartnummer worden versleuteld via een veilige server software (SSL) om een maximale veiligheid te verzekeren. Uw persoonlijke betalingsgegevens worden ons niet doorgegeven.

Kijk voor meer informatie op www.ogone.com

Betalen via iDeal

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAl wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop. Selecteer in de volgende stap uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Betalen met een Creditcard

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling heeft u de keuze tussen VISA en Mastercard. Klik op de knop naar keuze. U wordt gevraagd om uw creditcard gegevens in te voeren. Zodra uw betaling is geverifieerd, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald.