Betalen

Veilig betalen

Uw betaling verloopt via een versleutelde https-verbinding. Dit betekent dat de verbinding tussen u en de website gecodeerd is en daarom niet zichtbaar is voor derden. Een veilige betaalomgeving herkent u aan het hangslotje onderin en een url in de adresbalk die begint met ‘https’, waarbij de s staat voor secure.

Kijk voor meer informatie op www.veiliginternetten.nl

Betalen via iDeal

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAl wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop. Selecteer in de volgende stap uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Betalen met een Creditcard

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling heeft u de keuze tussen VISA en Mastercard. Klik op de knop naar keuze. U wordt gevraagd om uw creditcard gegevens in te voeren. Zodra uw betaling is geverifieerd, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald.